Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ray Guo Mr. Ray Guo
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

TANDA

CONTACT US

Trade begins with communication.

panas Produk
Product Center
  • Conektor konvensional Beam Reflektif
    Conektor konvensional Beam Reflektif
  • Panel Kontrol Seuneu cerdas dina calakan
    Panel Kontrol Seuneu cerdas dina calakan
  • Panel kontrol alarm alarm anu tiasa dikontak
    Panel kontrol alarm alarm anu tiasa dikontak
  • Panel Pangatur Alarm cerdas pikeun Alarm Seuneu
    Panel Pangatur Alarm cerdas pikeun Alarm Seuneu
  • Panel Kontrol Telepon Seuneu pikeun Sistem Alarm Seuneu
    Panel Kontrol Telepon Seuneu pikeun Sistem Alarm Seuneu
  • Panel Control Broadcast Alarm
    Panel Control Broadcast Alarm
  • Power Amplifier pikeun Sistem Komunikasi Darurat
    Power Amplifier pikeun Sistem Komunikasi Darurat
  • Modul Kontrol Panyiaran anu tiasa kajawab pikeun Alarm Seuneu
    Modul Kontrol Panyiaran anu tiasa kajawab pikeun Alarm Seuneu
  • Dielepkeun baseuh Lampu Girang
    Dielepkeun baseuh Lampu Girang
  • Pangkalan Gunung Short Circuit Isolator
    Pangkalan Gunung Short Circuit Isolator

ABOUT US

TANDA Development Pte. Ltd, solusi alarm alarm kelas dunya sareng propaider ladén, khusus pikeun R & D.manufaktur. Pasar sareng saatos penjualan sistem alarm alarm tradisional sareng sistem kontrol nirkabel anu cerdas. TANDA ngagaduhan jaringan penjualan na di panjuru dunya. Dina waktos ayeuna, éta parantos ngadegkeun perusahaan cabang sacara global, di lokasi Inggris . Daratan Dubai sareng Cina pikeun nyayogikeun réspon anu gancang sareng jasa anu langkung saé pikeun sadaya klien. Salaku perusahaan global, TANDA parantos mendakan markas produksi di Shenzhen. Qinhuangdao, sareng total luasna langkung ti 50.000 sqm. Jumlah lini produk SMT otomatis ngajantenkeun kamampuan produk taunan - 20 juta detéktor sareng modul, 50 rébu panel kontrol - paménta konsumén`. Sadaya produk urang ketat saluyu sareng ISO9001, ISO14001, produk utama parantos kéngingkeun sertipikat LPCB, CE.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 2008
    We Were Established In 2008.
  • 1000
    Our Factory Have More Than 1000 Employees.
  • 30000
    More Than 30000 Square Meters Technical R&D Building.
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan