Komunikasi karo Supplier? Supplier
Ray Guo Mr. Ray Guo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

TANDA

CONTACT US

Trade begins with communication.

Produk Panas
Product Center
  • Konflik Beam reflektif konvensional
    Konflik Beam reflektif konvensional
  • Panel Kontrol Kebakaran Diakses kanthi cerdas
    Panel Kontrol Kebakaran Diakses kanthi cerdas
  • Panel Kontrol Alarm Api sing bisa Diwenehi cerdas
    Panel Kontrol Alarm Api sing bisa Diwenehi cerdas
  • Panel Kontrol Alarm Fire cerdas kanggo Alarm Fire
    Panel Kontrol Alarm Fire cerdas kanggo Alarm Fire
  • Panel Kontrol Telpon Fire kanggo Sistem Alarm Fire
    Panel Kontrol Telpon Fire kanggo Sistem Alarm Fire
  • Panel Kontrol Broadcast Fire
    Panel Kontrol Broadcast Fire
  • Power Amplifier kanggo Sistem Komunikasi Darurat
    Power Amplifier kanggo Sistem Komunikasi Darurat
  • Modul Kontrol Broadcast sing Bisa Ditampa kanggo Alarm Kebakaran
    Modul Kontrol Broadcast sing Bisa Ditampa kanggo Alarm Kebakaran
  • Kasedhiya Base Lampu Sumunar
    Kasedhiya Base Lampu Sumunar
  • Isolator Circuit Short Circuit
    Isolator Circuit Short Circuit

ABOUT US

Pengembangan TANDA Pte. Ltd, solusi lan layanan alarm kebakaran kelas dunia, khusus kanggo R & D. pabrikan. Pemasaran lan penjualan sawise sistem alarm kebakaran tradisional lan sistem kontrol nirkabel cerdas. TANDA duwe jaringan penjualan ing saindenging jagad. Saiki, wis nggawe perusahaan cabang global, ing lokasi Inggris . Dharatan Dubai lan China kanggo menehi respons cepet lan layanan sing luwih apik kanggo kabeh klien. Minangka perusahaan global, TANDA dununge basis produksi ing Shenzhen. Qinhuangdao, lan total area luwih saka 50.000 sqm. Nomer lini produk SMT otomatis nggawe kemampuan produk tahunan - 20 yuta detektor lan modul, panel kontrol 50 ewu - dikarepake pelanggan. Kabeh produk kanthi ketat sesuai karo ISO9001, ISO14001, produk utama entuk sertifikat LPCB, CE.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 2008
    We Were Established In 2008.
  • 1000
    Our Factory Have More Than 1000 Employees.
  • 30000
    More Than 30000 Square Meters Technical R&D Building.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki